Ésatöbbi

mindennapok női aggyal

6-10. nap összevonva csipkeruha és CCC shoes

2013. június 04. 14:37 - szivi81

Vizsgaidőszak van, most paráztam rá, hogy már a felén túlvagyok, az eddigieket simán végighakniztam, de a következő 6-ra már tényleg tanulni kell. Pont emaitt kb semmire nincs időm, munka után szaladok haza, utána elintézem amit kell és tanulok. Nagyon izgi:)

6. nap (péntek)

outfit: szóra sem érdemes, puffos póló, farmer, magassarkú, full szürke egér viselet

szépségápolás: no smink, hajmosás :) délután voltam körmösnél, új alapkörmöket épített Melinda http://mukormos-zugloban.hu azaz a Lila Macska szalon, ez lesz most fent 6 hétig (egy töltéssel közben) aztán most már valami extrábbat kérek.

sport: sziget kör, meglepően faszán ment:)

vásárlás: vettem egy ruhát és egy nadrágot a C&Aban. a ruha egy krémszínű csipke egyberuha, arany zipzárral az elején, mintha zsebei lennének. Nagyon cuki és irtó dögös, valami ilyesmi volt Claudián is az egyik műsorban, az enyém 3/4es ujjú és kicsit nyitottabb a nyaka, és kicsit rövidebb, de lényeg hasonló:D

Amúgy Claudiáról egy gondolat: nekem Ő testesíti meg a nőideált, a szexisséget, nagyon szimpi a hozzáállása, stílusa és nem utolsó sorban a külseje. Ha nagyobb cicim lenne és kicsit vékonyabb lennék, az alkatunk is hasonlítana:DDDliptai_claudia_csipkeruha.jpg

és egy halványsárga Jessica ceruza nadrágot. Mindkettő le volt árazva, kb 40%kal.

7. nap (szombat)

outfit: vizsgára mentem, ergo egy csíkos H&M kék ing, Mango fekete nadrág kombó volt a nyerő.

szépségápolás:

-a vizsgára no smink

-délután pakolások, arcradír után: Avon rózsás zselés pakolás, Freeman csoki és eper mélytisztító pakolás

-körömápolás: korall színű essece lakk

sport: TV előtt döglés, hasamon az AbTronic2-vel :)

vásárlás: kolléganőm szólt, ha a Pólus felé járok, akkor mindenképpen menjek be, mert nyílt egy új cipőbolt CCC néven. na gyerekek, ez a kánaán:) tematizálva kirakva a cipők, kb kínai árban, de messze nem az a minőség  és  nincs műanyagszag amikor belépsz. Azért ne legyünk naivak, a többsége ugyanúgy műbőr cipő, de a drágábbak között találni tiszta bőrt is.

http://www.ccc.eu/hu/woman/collection

Amúgy kb Deichmann minőség, kb 75%os áron:) egy gyönyörű Jennifer márkájú peep toe nude topán jött velem haza 4900 Ft-ért, mert 20% os leárazás volt mindenre a hétvégén:)

Az én tippen izzadós lábúaknak: lehet kapni tiszta bőr talpbetétet, azt tegyétek bele a múűanyag belsejű cipőbe, és nem csúszkál a lábatok a cipőben.

8. nap (vasárnap)

családozás és futás a szigeten

9. nap (hétfő)

outfit: a csipkeruha 4950 Ft, az új topánnal 4900, Guess bowling bag (140 euro), Olaszországabn a nászúton kaptam ajándékba

szépségápolás: reggel masszázson voltam, 1 órás yumeiho-n, ami egy ruhában történő masszírozás csontkovácsolással egybekötve. Hat az energiacsatornákra és kiegyenesíti a gerincet. Nekem nagyon bevált, olyan, mintha gombnyomásra kiszállna belőlem minden stressz és totálisan kikapcsol. Szőllősi Ferencnél voltam, ajánlom őt mindenkinek!

sport: pihenőnap

10. nap (kedd)

outfit: emlitésre sem érdemes, basic póló farmerral, magassarkúval.

szépségápolás: hajrutin pakolással, no smink, körömlakk új színe: a Pixiboxban található Clinique 02 sweet tooth

sport: szigetkör, de nem tudom a héten bejutunk e még futni az árvíz miatt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slimthebride.blog.hu/api/trackback/id/tr605343590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása