Ésatöbbi

mindennapok női aggyal

46. nap shopping mánia, és fókazsír

2013. július 09. 14:58 - szivi81

Egyszerűen nem tudok lemondani a szénhidrátról és meg is van az eredménye.

Aki azt mondja, hogy csak  sporttal le lehet fogyni, az kamuzhik. Nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pont emaitt a hétre már előre összeállítottam a menüm, és kis dobozokban hozom a kaját, mert ha nem figyelsz oda, és nem iszol meg 20 kg-onként 1 liter vizet egy nap, lófasz eredményt érsz el, legyél bármennyire kitartó a futásban. Hozzászokik a szervezeted, tök fitt leszel, de ennyi, max nem lötyögsz, és összetömörödsz. de kilóban attól még ugyanakkora maradsz.

Utálom, hogy ilyen testalkattal születtem!!!! Bár hálistennek a fejem nem átlagos, de ez akkor sem fair!

Az elmúlt időszakban nagyon sok munkánk volt, kicsit be is szippantott. Ahogy az online vásárolgatás is. Már a kolléganőkkel együtt nyomjuk, ma érkezett meg a mango rendelésünk, mindenki úgy örült, mintha gyereknap lenne. Redeltem az ebayről még pár fülbevalót, az ioffer.com oldalról egy ruhát, az aliexpress-en még csak barangolok, de nagyon jó dolgok vannak:) És persze fillérekért, 5USD alatt, ingyen postával!:))))

A mai Mango csomagban viszont volt egy mellényúlásom is, egy csodaszép kék koktélruhát rendeltem, de nem elasztikus az anyag, mint ahogy a weblapon írták, igy a ruha pont akkora, hogy fel tudom venni, de leülni már nem igazán lehet benne, hacsak nem akarom, hogy szétrepedjen:) FÓKAZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!:D 5 kiló minusszal már okés lenne.

A ruha fronton a kívánságlistám szépen leapadt az elmúlt 2 hónapnak hála, de 1 valamit még tuti beszerzek a nyaralás előtt, a Nem Yorkerben lehet venni, egy super maximazer push up melltartót, amiben kapásból 2 számmal tűnik az ember cicije. Sajnos Fehérváron nem volt a méretemben.

A múlt héten voltunk az ázsia centerben is bőröndöt venni, lőttem egy sarut 2300 Ft-ért, nagyon jó neon barack a teteje, pont megy  az egyik Mangos ruhámhoz

neon barack ruha.jpgamire egy vékony fonott barna övet tettem, és arany kiegészítőkkel viseltem az új saruval.

Amit tegnap eldöntöttem, és be is igyekszem tartani az elkövetkező 3 hétben:

heti 5 nap mozgás, ez úszás és futás lesz vegyesen. a héten tegnap már volt egy futás a szigeten, de nagyon fáj a térdem és ez eléggé visszavesz a teljesítményből. Ma megyek úszni, 1500 m a cél, aztán egy kis szauna, a 20 perces masszázs, és melegvízben ücsörgés a program.

Előveszem megint Tiffany videóit a youtubeon, és azt viszont minden nap megcsinálom. Negyed óra egy nap nem egy nagy történés:)


most egy darabig nem veszek semmit!!:DDD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slimthebride.blog.hu/api/trackback/id/tr515397556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása