Ésatöbbi

mindennapok női aggyal

Húsdaráló

2012. április 03. 12:47 - szivi81

Ki hogyan kezdi az évét? persze megfogadunk mindenfélét, aztán pont az ellenkezőjét tesszük.

Hát én megfogadtam:) És jelentkeztem a slim3-ba de sajnos későn, igy esélyem sem volt arra, hogy bekerüljek. Ugyanakkor nem a slim3ba bekerülés a lényeg, hanem az, hogy jól érezzem magam a bőrömben, csak jó lett volna, ha valaki ott áll ostorral a  kezében, és segít egy kicsit:)


Amúgy mikor ha nem most? Minden fronton rendezett az életem -nyáron pedig esküvő-, és még nincs gyerekem sem, akire annyi de annyi mindent rá lehetne fogni. Nincs hiszti, kifogás, csinálni kell és kész. Ma elmegyek mérleget és mérőszalagot venni!

Fejem nem lesz publikus, de úgy tervezem, fej nélküli lovasként lesz fent előtte-utána kép és persze az eredmények centiben.

Múlt héten már megérkezett a Peaktől Pyruvat és a fehérjepor, péntek óta szedem-iszom őket még nem tudok hatalmas változásról beszámolni, mindenesetre a párom (fúúúj de utálom ezt az elnevezést, de még mindig jobb mint az élettárs/vőlegény/pasim) bíztat és már nem előttem eszi a vacsoráját :)

Kalória számolgatást, állandó étrend megosztást ne várjatok, a lifetilten található Vivien diétát tartom holnaptól.

Elsőre ennyi:)

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slimthebride.blog.hu/api/trackback/id/tr194361003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása