Ésatöbbi

mindennapok női aggyal

Vérfrissítés kéne...

2012. július 16. 15:43 - szivi81

Iszonyú mennyiségű tennivalónk van a lagzival kapcsolatban, szerencsére leendő férjemuram -mivel neki ez az egész ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint nekem- kb átvette az irányítást és kb mindent elintézett. :)

ettől függetlenül úgy érzem, intravérnásan jöhetne a koffein,oxigénnel keverve, hoyg a melóban is helyt tudjak állni...

A szállás mizéria is lecsengett, sikerült beosztani kb 50 ember szállását úgy, hogy senki ne érezze magt mellőzve, kész az ülésrend, fix a menü, és a létszám, pénteken tali a dekorossal és a virágossal, dj, fotós, meglepi vendégek intézve:)

Azóta mínusz egy kiló-pedig zabálok az előző időszakhoz képest-, és 3 sziget futás volt, bocs, de nekem 35 fokban nem megy... A héten mindennapra terveztem be futást, kivéve péntek, mert utazunk Balcsira, de vasárnap újra 2 órás táncpróba, ami felér egy futással.


A menyasszonyi ruhát 2 mérettel kellett kisebbre venni, mint februárban, és nincs segg a hátamon:DDD

Ja, és M-es felső kell a H&Mben, nem L/XL.... ezt az, aki kb nem tud magának venni semmiylen ruhát normális helyen, és minden farmer vásárlás sírógörccsel végződik át sem érezheti... Még kb 2 ht a nászútig, addig jó lenne még 2-3 kg minusz, bikinis képeket akarooook:))))


1 para van, nincs a menyecske ruhához a cipőm, sehol nem találtam...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slimthebride.blog.hu/api/trackback/id/tr284660109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása